Musik til din fest | Under spisningen

Din fest har flere faser. Når dine gæster ankommer. Spisningen. Festsangene. Talerne og til sidst dansen – måske til den lyse morgen. Det kan være at skyde gråspurve med kanoner med et stort band under maden, men det kan derimod være helt passende når tallerkenerne er slæbt i køkkenet og der skal spilles op til dans. Jeg kan tilpasse mig det forløb som din fest har.

Jeg kan akkompagnere til festsangene. Spille stille baggrundsmusik til maden og skrue op for tempoet når dansen skal sættes i gang. Jeg kan også arrangere, at et par kollegaer støder til efter maden. Jeg har flere kollegaer som jeg arbejder med, så vi kan tilpasse musikstilen, budgettet og ambitionerne til det du godt kunne tænke dig. Det hele handler om at du får den musik, som du ønsker dig.

 

Jeg spiller i hele landet, men oftest i Middelfart, Fredericia og omegn.

Jeg er bosidende i Middelfart og spiller oftest på fyn og trekantsområdet, men har også flere job på sjælland og hele landet generelt. Det er der som sådan ikke nogen begrænsing i.